Τι είναι η κάρτα NFC;

Τι είναι η κάρτα NFC;

Η κάρτα NFC είναι μια επαγγελματική κάρτα η οποία πλησιάζοντας μια κινητή συσκευή μπορεί να διαμοιραστεί την ψηφιακή σας κάρτα. Τι είναι όμως το NFC; Και τι είναι η ψηφιακή κάρτα;

Η επικοινωνία κοντινού πεδίου (near field communicationNFC) αποτελεί μια πρότυπη τεχνολογία συνδεσιμότητας. Είναι μια μικρής εμβέλειας ασύρματη τεχνολογία, η οποία μεταφέρει δεδομένα με και έχει γίνει γνωστή κυρίως μέσω της χρήσης της από τα κινητά τελευταίας γενιάς (smartphones). Η λειτουργία της βασίζεται στην επαφή ή στην προσέγγιση, σε απόσταση περίπου τεσσάρων με πέντε εκατοστών, της συσκευής που περιέχει το τσιπ NFC, σε κάποια άλλη συσκευή που περιλαμβάνει τον κατάλληλο αισθητήρα.

Η συσκευή η οποία περιέχει το τσιπ NFC στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι η Κάρτα NFC. 

Με την ψηφιακή κάρτα μπορείτε να έχετε όλα τα στοιχεία επικοινωνίας σας σε ένα διαδυκτιακό χώρο τον οποίο σας παρέχουμε, ώστε να μπορείτε να τα μοιραστείτε εύκολα και γρήγορα με τους πελάτες σας. Περισσότερα για την ψηφιακή κάρτα μπορείτε να μάθετε κάνοντας κλικ εδώ.

Η επαγγελματική κάρτα με NFC δημιουργήθηκε για να διευκολύνει τη μετάδοση πληροφοριών και link ανέπαφα, οικολογικά και οικονομικά!

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για τη δημιουργία ψηφιακής κάρτας και κάρτας NFC, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Εδώ μπορείτε να δείτε ένα δείγμα της δουλειάς μας. Επιλέγετε τον σχεδιασμό της κάρτας NFC που θέλετε και το link στο οποίο θέλετε να οδηγεί και εμείς αναλαμβάνουμε να την εκτυπώσουμε και να σας τη στείλουμε στο χώρο σας.

No Comments

Post A Comment