Πόσο σημαντικό είναι το Responsive Web Design;

Πόσο σημαντικό είναι το Responsive Web Design;

Το Responsive Web Design αφορά τη δημιουργία ιστοσελίδων που φαίνονται καλές σε όλες τις συσκευές! Ένα responsive web site θα προσαρμοστεί αυτόματα για διαφορετικά μεγέθη οθόνης και όψεις.

Στις μέρες μας η φορητή συσκευή γίνεται ολοένα και πιο σημαντικό εργαλείο για τις αγορές και την πλοήγηση στο διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι το responsive web design είναι πλέον μονόδρομος!
Είναι εξαιρετικά σημαντικό οι ιστοσελίδα σας να ανταποκρίνεται σε όλες τις συσκευές καθώς βελτιώνεται η εμπειρία του χρήστη και κατ’ επέκταση η εικόνα της επιχείρησης σας.

Το 57% των χρηστών του διαδικτύου λένε ότι δεν θα προτείνουν μια επιχείρηση με έναν κακώς σχεδιασμένο ιστότοπο στο κινητό και το 40% των ατόμων θα επιλέξει διαφορετικό αποτέλεσμα της Google εάν το πρώτο δεν είναι φιλικό προς κινητά.

Οι ιστότοποι που δεν ανταποκρίνονται σε κινητά είναι από τη φύση τους ανεπαρκώς σχεδιασμένοι, επειδή δεν παρέχουν βέλτιστη εμπειρία χρήστη.
Καμία εταιρεία δεν θέλει οι επισκέπτες της ιστοσελίδας της να είναι επιφυλακτικοί ως προς τον επαγγελματισμό, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της εξαιτίας ενός κακού σχεδιασμού.

No Comments

Post A Comment